BEYLİKOVA’DA RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMASI

Belediye Küçük Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma programına Beylikova Belediye Başkanımız Av. Hakan Karabacak, CHP İlçe Başkanı Yusuf Baykara, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Belediye personeli ile halkımız bayramlaştılar.

Başkan Av. Hakan Karabacak ve beraberindeki heyet; görev başındaki İlçe Jandarma komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Hastanesi ve İtfaiye personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Daha sonra İlçemiz şehit ailelerine evlerinde ziyaret eden Başkan Av. Hakan Karabacak, ailelerin bayramlarını tebrik etti.

Başkan Av. Hakan Karabacak; Ramazan Bayramı vesilesiyle, birlikte olmanın ve sevdiklerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, dualarımızda şehitlerimizi unutmadık. Bu vesile ile başta Şehit Anne Babalarımız ve Gazilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm İslam alemine ve milletimize, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

BEYLİKOVA’DA RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMASI