18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatan için canını veren tüm şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Kaymakam Sayın Kübra Eroğlu, Belediye Başkan Vekili Sayın Nurcan Küçük ve kurum amirlerinin katılımı ile Atatürk Anıtı önüne çelenk konması, Şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile tören sona erdi.
Anma programında sonra ÇPL Meslek Atölye binasının 3D sinema konferans Salonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Tüm ifadeler:
1Meltem Gün