MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Belediye Başkanımız Özkan Alp ile beraber esnaf ve vatandaşlarla buluştular.

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Belediye Başkanı Özkan Alp, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Taşçı İlçe Başkanı Ali Yıldız, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte beraber ilçe pazar esnafıları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.
MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir Beylikovalı vatandaşlardan herhangi bir şikayet duymadıklarını ve yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini ifade ettiler.