Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü münasebetiyle ilk olarak Cumhuriyet Meydanında "Çelenk Sunma Töreni" yapıldı.

İlçemizde 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Etkinlikleri kapsamında Çelenk Sunma Töreni, Kaymakamımız Sayın Kübra Eroğlu, Belediye Başkanımız Sayın Özkan ALP, İlçe protokol üyeleri, STK Temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Saat 9'u 5 geçe sirenlerin çalması ile Ulu Önder Atatürk'ün anısına 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve bayraklar yarıya indirildi.
Anma programına Büyük Önder Atatürk’e saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlandı.
Daha sonra Belediyemiz önünde Resimler ile Atatürk sergisi gezildi. ÇPL 3D Sinema ve Konferans Salonunda devam eden etkinlik günün anlam ve önemine dair; öğrencilerin hazırlamış oldukları şiir ve kompozisyonlar okunarak programa devam edildi.
Etkinliklerde dereceye giren öğrencilere hediyeler verilerek anma programı sona erdi.