Beylikova Belediye Başkanı Özkan ALP'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Mesajı

Milletimiz; genci, yaşlısı, kadını, erkeği bir bütün olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, zor şartlar ve yokluklar içerisinde, tüm dünyaya Türk milletinin iradesine hiçbir zaman pranga vurulmayacağını ilan etmiştir.
Aziz bir neslin; büyük mücadeleler neticesinde kurduğu ve bizlere armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz.
Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, milletimize sağlık, huzur ve esenlik diliyorum.
Şehitlerimizin ruhları şad olsun!
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!
Özkan ALP
Beylikova Belediye Başkanı