Beylikova Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Beylikova Kaymakamı Kübra Eroğlu ve Belediye Başkanımız Özkan Alp'in Atatürk Büstüne Çelenk koyma töreni İle Başladı.

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları adına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören son buldu.
28 Ekim Cumartesi Saat:19.00'da Beylikova Saat Kulesi Meydanında Ellerimizde şanlı bayrağımız, fener alayı yürüyüşümüzde buluşma etkinliği ve 29 Ekim Pazar Günü Saat 10.00′ da Cumhuriyet Alanında 29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları devam edecektir.