Beylikova'da 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk töreni düzenlendi.

Beylikova Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Mehmet Gülmez ve 25 Mahalle Muhtarın katılımıyla önce Atatürk büstüne çelenk sunuldu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Beylikova Belediyesi tarafından 25 mahalle muhtarları için yemek programı düzenlendi.
Düzenlenen yemek programına Beylikova Kaymakamı Sayın Kübra Eroğlu, Belediye Başkanı Sayın Özkan ALP, daire amirleri ve 25 mahalle muhtarları katıldı.
Yemekte, Başkan Özkan ALP konuşma yaparak muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.
Muhtarların devletin yürütme organı olduğunu ifade eden Başkan Özkan Alp “Muhtarlar olarak siz vatandaşlarımız ile kamu kurum kuruluşları arasında köprü görevi görüyorsunuz. Bu yönünüzle yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. dedi
Yemek programının ardından Kaymakam Kübra Eroğlu ve Belediye Başkanı Özkan ALP, 25 mahalle muhtarımıza mahallerindeki yoğun gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı başarı plaketi vererek başarılarının devamını dilediler.