Beylikova Belediyesi Yaz Spor Okulu Ücretsiz Yüzme Kursunda Vatandaşlar Keyifle Yüzme Öğreniyor.

Beylikova Belediyesi ve Beylikova Halk Eğitim Merkezi tarafından; Millet Bahçesi portatif yüzme havuzunda açılan yüzme kursları yoğun ilgi devam ediyor.
Yüzme bilmeyen öğrenci vatandaşlarımıza, bay ve öğretmenler eşliğinde yüzme öğretilmesi amacıyla Belediye Başkanımızın Özkan Alp’in talimatıyla açılan kurslar yoğun ilgi görüyor.
Verilen kurslara Kız ve Erkek olmak üzere 150 öğrenci katılıyor.
Eğitimler yerinde inceleyen Başkan Özkan Alp; Sporcu ve Öğrencilerimize her zaman destek olduklarını ve desteklerinin aralıksız devam edeceğini dile getirerek onlara minik hediyeler verdi.
Beylikova’da yoğun katılım ile başlayan proje ile vatandaşlar keyifle yüzme öğreniyor. Yaz sezonu sonuna kadar ilçe de çok sayıda kişinin yüzmeyi öğrenmesi bekleniyor…