Beylikova'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün Atatürk Anıtına çelenk sunumu başlayan program, Beylikova Kaymakamı Saliha Karataş, Beylikova Belediye Başkan V. Nurcan Küçük, İlçe Protokolü, öğretmenler ve öğrencileri katılımıyla gençlik yürüyüşüyle devam etti.
Cumhuriyet Meydanı'nda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün önemini belirten konuşma, halk oyun gösterileri ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile tören sona erdi.