Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Büyük Millet Meclisinin açılışı ile beraber Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Beylikova’da coşku ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenleri başlamadan önce ilçemiz ilkokullarından öğrenciler Belediye Başkanımız Özkan Alp’i makamında ziyaret ettiler.
Kaymakamımız Sayın Ozan BOZÇALI, Belediye Başkanımız Sayın Özkan ALP, halkın ve öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Program; Mehmet Avdan İlkokulu ve Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan dans, folklor gösterileri ve şiirler ile devam etti. İlçe genelinde düzenlen şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardında tören sona erdi.