Belediye Başkanı Özkan Alp ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Süper Amatör Play-Off liginde karışılacağı Demirspor maçı hazırlıklarını sürdüren takımımızı İlçe stadyum tesislerinde ziyaret etti.

Beylikova Gençlik Sporun antrenmanını bir süre izleyen Başkan Özkan ALP, antrenman sonunda teknik heyet futbolcularla bir araya geldi. Tuna Sporu 4-0 yenen takım oyuncaları ve teknik heyete tebrik ederek, Demir Spor maçında başarılar diledi.
Başkan ALP; Takımımız hazır, moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Biz elimizden gelen her türlü gayreti her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. İnşallah futbolcularımız, hocalarımız, yönetimimiz, taraftarımızla ile birlikte şampiyon olacağız.
Beylikova’mıza şampiyonluk sevincini yaşatarak tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligine çıkmak istiyoruz. Taraftarımızla ile birlikte tam destek olmak için bu pazar günü saat: 12.00’da Belediye önünden Demir Spor Maçı için ücretsiz otobüsler kaldırılacak’’ dedi.