HAYKOOP Beylikova’da yapılan 200 Başlık Damızlık Gebe Düve Yetiştiriciliği (Ari İşletme)

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve Eskişehir HAYKOOP Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Bilir, S.S Eskişehir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliğinin, Beylikova’mızda yapmış olduğu 200 Başlık Damızlık Gebe Düve Yetiştiriciliği (Ari İşletme) inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.
Eskişehir HAYKOOP Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Bilir, ‘‘Beylikova’da yapılan 200 Başlık Damızlık Gebe Düve Yetiştiriciliği (Ari İşletme) inşaatındaki verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Özkan Alp’e teşekkür ederim’’ dedi.