Beylikova'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Protokolü, öğretmenlerin katıldığı program korona virüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleşti.
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende ilk olarak Atatürk Anıtı'na Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi sunuldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.