Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve Mihalıççık Orman İşletme Müdürü Güray Gün, Belediye Başkanımız Özkan Alp’i makamında ziyaret etti.

Beylikova Kaymakamı Hakan Başoğlu, Belediye Başkanımız Özkan Alp, Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve Mihalıççık Orman İşletme Müdürü Güray Gün ile birlikte İlçemize yapılmakta olan Millet Bahçeleri ve Beylikova Sulama Gölet'ini yerinde inceleyerek bilgi alışverişinde bulundular. Belediye Başkanımız Özkan Alp nazik ziyaretlerinden dolayı Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve Mihalıççık Orman İşletme Müdürü Güray Gün'e teşekkür etti.