DSİ 3. Bölge Müdürü Sayın Kağan ŞAN, Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Durmuş DURAN ve İşletme Bakım Şube Müdürümüz Sayın Semih Erdem GÜRERGENE ile birlikte , Belediye Başkanımız Özkan Alp'e makamında ziyaret etti.

Daha sonra Beylikova Kaymakamı Sayın Hakan BAŞOĞLU başkanlığında , Bölge Müdürü Sayın Kağan ŞAN, Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Durmuş DURAN , Beylikova Belediye Başkanımız Sayın Özkan ALP , İlgili Şube Müdürümüz ve Mahalle muhtarlarının katılımıyla 2021 yılı sulama sezonu öncesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.