90 bin dekar kıraç, susuz arazi suya kavuşuyor.

Eskişehir Ak Parti Milletvekili Sn. Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve Ak Parti Beylikova İlçe Başkanı Serhat Erden ile birlikte, DSİ Genel Md. Sn. Kaya Yıldız’ı makamında ziyaret etti.
Eskişehir Ak Parti Milletvekili Sn. Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve Ak Parti Beylikova İlçe Başkanı Serhat Erden Beylikova Depolama ve Sulama Tesisinin 2.Etap 12 bin dekar arazinin Cazibe ile sulama sisteminin ihale sürecinin tamamlanmasından dolayı DSİ Genel Md. Sn. Kaya Yıldız’a, teşekkür ettiler.
3. Etap Cazibe ile Sulama Proje çalışmalarına başlaması ve toplamda (Beylikova ve Mahalleleri, Mihalıççık Yunus emre Mahallesi ve Sivrihisar Biçer Mahallesi) 90 bin dekar kıraç, susuz arazinin suya kavuşacağından dolayı çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.
90 bin dekar kıraç, susuz arazi suya kavuşuyor.