Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’den Beylikova’mıza Alt Yapı ve Üst Yapı Yatırımı Yapılacak

OEDAŞ Gurup Yöneticisi Bülent Berberoğlu, OEDAŞ Yatırım Planlamadan Erhan Cebeci ve Kaan İnce Belediye Başkanımız Özkan Alp’e makamında ziyaret etti.
Beylikova ana cadde bulunan elektrik hatlarının yer altına alınması, yeni çevre yolları başta olmak üzere ilçe aydınlatma direklerinin yapılması, alt ve üst yapı yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Beylikova Belediye Başkanı Özkan ALP, ‘‘OEDAŞ tarafından yapılacak olan alt ve üst yapı yatırımları sayesinde gelecek yıllarda elektrik tüketiminde yaşanacak artışların günlük hayatı olumsuz etkilemesinde önlemiş ve görsel kirliği azaltmış olacak, Beylikova’mıza Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.