Beylikova İlçe Muhtarlarına Kırsal Mahalle Geçiş Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Covid 19 tedbirleri alınarak, Beylikova Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve İlçe Mahalle Muhtarlarımız Katıldı.
7254 sayılı Kanunun, 10 maddesinde belirtilen; 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanuna ek madde eklenerek, İlçe mahallerinin kırsal mahalle dönüşmek isteyen Mahalle Muhataralarına bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantı sonunda Tüm ilçe mahalle muhtarları kırsal mahalleye dönüşüm dilekçesi vererek, Belediye Meclisine havale edildi.
Başkanımız Sayın Özkan Alp, Mahalle Muhtarının İstek ve taleplerini dinleyerek, Mahalle Muhtarlarına Kırsal Mahalle hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.