Beylikova Belediye Başkanımız Özkan Alp, TOKİ Başkanı Sn. Ömer Bulut’a makamında ziyaret etti.

Başkanımız Özkan Alp, TOKİ Başkanı Sn. Ömer Bulut’a yapmış olduğu ziyarette Beylikova’mıza yeni yapılacak olan TOKİ 3+1 ve 2+1 Konutlarının İhaleye çıkmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Bizden desteğini hiç esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, Eskişehir Ak Parti Milletvekillerimize ve TOKİ Başkanı Sn. Ömer Bulut’a teşekkür ederim’’ dedi.
Beylikova TOKİ İhale Bilgisi Aşağıdaki Linke tıklayarak ulaşabilirsiniz