29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin Kuruluşunun 97. Yıldönümü İlçemizde Coşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. Kuruluş Yıl Dönümü yurt genelinde olduğu gibi Beylikova’ da düzenlenen törenle kutlandı.
Tören, 28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Büstüne Çelenklerin sunulmasıyla başladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine Kaymakam Abdüllatif YILMAZ, Belediye Başkanı Özkan ALP, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruşları ve vatandaşlarımız katıldı.
Cumhuriyet meydanında düzenlenen kutlama törenine geçen Kaymakam Abdüllatif YILMAZ ve Belediye Başkanımız Özkan Alp ile birlikte protokol üyeleri, törene katılan vatandaşların bayramını kutladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törende günün anlam belirten konuşma, şiirlerin okunması ve yarışmalarda başarılı olan öğrencilerimize minik hediyeler verildi.