Beylikova TOKİ Sosyal konut binalarının doğalgaz dönüşüm için inşaat ve mekanik tesisat işleri tamamlanarak doğalgaza kavuştu.

Katı yakıtla ısınan 2+1 nitelikli 48 adet sosyal konutun bireysel doğalgaz dönüşüm için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 483.818,50 TL'lik inşaat ve mekanik tesisat işleri tamamlandı.
Beylikova Kaymakamımız Sayın Abdüllatif YILMAZ ve Belediye Başkanımız Sayın Özkan Alp'in katılımları ile 48 adet 2+1 TOKİ Sosyal Konutlarının doğalgaz vanasını açarak, vatandaşlarımızın doğalgaz kavuşma sevinçlerine ortak oldu ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.