Beylikova Belediye Başkanlığı tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçemizdeki çalışan kadınlara karanfil dağıtımı yapıldı.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Belediye Başkan Yrd. Ersin Kaya ile Beylikova Belediye Meclis Üyemiz Nurcan Küçük ve belediye personeli tarafından Beylikova'daki kadınlara çiçek dağıtıldı.
8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik, bütün çalışan kadınlara karanfiller tek tek hediye edildi.
Belediye Başkanı Alp, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak, kadınların çalışma hayatında daha aktif rol almasını istediğini vurguladı. Kadınların erkeklerin başarısındaki etkisine değinen Başkan Alp, "Hanımların toplumsal alandaki başarıları oldukça büyüktür. Bir yerlere getirenler de desteği verenler de evde huzuru temin edenler de kadınlarımızdır. Bunlar için hepinize minnettarız" dedi.