Beylikova'ya 500 adet yeni 2+1 ve 3+1 Sosyal TOKİ Konutları İçin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp Başkanlığında Gerçekleşen Bilgilendirme Toplantısına Beylikovamızın 25 Mahalle Muhtarı ve Belediye Meclis Üyeleri Katıldı.
Vatandaşımızın 500 Adet TOKİ Sosyal Konutları İçin Detaylı Bilgi Alabilmeleri İçin Beylikova Belediye Bünyesinde Masa Oluşturulduğunu Söyleyen Belediye Başkanımız Özkan ALP Yeni Yapılacak 500 TOKİ Sosyal Konutun İlçemize Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diledi.