Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ölümünün 81. Yıl Dönümünde Beylikovamızda Anıldı.

Anma töreni Beylikova Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz ve Belediye Başkanımız Özkan Alp’in Atatürk Büstüne Çelenk Koyma Töreni İle Başladı.
Saatler 9:05´i gösterdiğinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören son buldu.
Çelenk töreninden sonra Beylikova Çok Programlı Lisesinin Sinema ve Konferans Salonunda gerçekleşen Ata'yı Anma Töreni Öğrencilerimizin Hazırladığı Şiir, Kompozisyon, Tiyatro, Oratoryo Gösterileri ile Son Buldu. Kompozisyon şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize Sayın Kaymakamımız Abdüllatif Yılmaz, Beylikova Belediye Başkanımız Özkan Alp ve Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Yücedağ çeşitli hediyeler verdi.