19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Törene Beylikova Belediyesi Muhtarlar Müdürü Mehmet Gülmez ve 25 Mahalle Muhtarlarımız Katıldı.

Tören Cumhuriyet Meydanında Çelenk Sunumu Akabinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu.

Beylikova Belediye Başkanımız Özkan Alp 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Mesajı "Muhtarlık Müessesesi, Kültürümüzün ve Toplumsal Hayatımızın Önemli Yapı Taşlarından Biridir. Yerel Demokrasinin En Eski Örneğini Temsil Eden Muhtarlarımız, Devletimizin Uç Beyi Olarak Milletimizin Gözü Kulağı Konumundadır.Muhtarlarımız, Bir Yandan Köye ve Mahalle Sakinlerinin Devlet Kurumlarıyla İlişkilerinde Aracı Bir Rol Oynarken, Diğer Yandan da Çağdaş Kamu Yönetimi Anlayışının En Temel Gereksinimlerinden Biri Olan Katılımcılığın Sağlanmasında Önemli Bir Görevi Yerine Getirmektedir. Muhtarlarımızın Zor Şartlar ve Kısıtlı İmkanlarla Yürüttükleri Fedakarca Hizmetlerin Karşılığı Manevi Haz OLsa da, Son Dönemde Yapılan İyileştirmelerin Artarak Devam Etmesi Devletimizin Kendilerine Verdiği Önemin Bir Göstergesidir." Dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı