Şehit Neşet Gök İmam Hatip Orta Okulu Açılış Töreni Yapıldı

Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesinde Düzenlenen Törene Şehidimiz Neşet Gök’ün Ailesi, Vali Yardımcımız Alper Balcı, Kaymakamımız Abdüllatif Yılmaz, Han Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Mahmudiye Kaymakamı Salih Sak, Alpu Kaymakamı Hakan Öznay, Beylikova Belediye Başkanımız Özkan Alp , Aile ve Sosyal Çalışmalar İl Müdürü Alper Sezer ve diğer kurum ve daire Amirleri Katıldı.

Şehit Neşet Gök İmam Hatip Ortaokulu Açılış Töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız Okunması, Kaymakamımız Abdüllatif Yılmaz’ın Konuşması, Şehidimiz Neşet Gök’ün Özgeçmişinin okuması, İlçe Müftülüğü tarafından Şehidimiz Neşet Gök ve tüm şehitlerimize dualar okunarak okul hizmete açıldı. Şehidimiz Neşet Gök ve Tüm şehitlerimize Çarşı Camii’nde düzenlenen  mevlid-i şerif programının ardından mevlid yemeği ikram edildi.