Beylikovalıların Coşkulu Buluşması

Beylikova Belediyesi tarafından düzenlenen Beylikovalılar Buluşması; Beylikova, Mahallelerimiz, Eskişehir ve Şehir dışından gelen Beylikovalı vatandaşlarımızın katılımıyla coşkuyla kutlandı.
Beylikova Kaymakamımız Abdüllaif Yılmaz ve Belediye Başkanımız Özkan Alp'in Katılımlarıyla Gerçekleşen Buluşma Beylikova Otogarından, Cumhuriyet Meydanına kadar Beylikovalılar Yürüyüşü ve Akabinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okundu.
Program Çamlık Piknik Alanındaki Resim Sanatçısı Nilüfer Sezer'in resim sergisi ve yöresel el işi sergi açılışı yapılarak, Nostaljik Konuşma, Şiir, Yöresel Oyunlarla Devam etti.
Beylikova Kaymakamımız Abdüllaif Yılmaz ve Belediye Başkanımız Özkan Alp, Mehmet Avdan İlk Öğretim Okulundaki Katkılarından Dolayı Mehmet Avdan Ailesine (Torunu Mehmet Avdan ve Kızları Filiz Avdan ve Ayşe Avdan Güngör) ve Buluşmadaki Gösterdiği katkı ve emeklerinden dolayı Prof. Dr. Birgül Kirel'e plaket verdi.
Beylikova belediyesi tarafından Etli pilav ve Meşhur Okçu fasulyesi, Beylikova Nohudunun İkram edilmesi, Beylikovalı Tuncay'ın Oyun Havalarıyla Son Buldu.

Beylikovalıların Coşkulu Buluşması