ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir’in Cazibe Merkezi Beylikova’ya Ziyaret Etti

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Fatih Düş, Beylikova Belediye Başkanımız Özkan Alp’e makamında ziyaret etti.
Görüşmede Belediye Başkanımız Özkan Alp, ‘‘Eğitim, Sağlık, Tarım, Ticaret, Sosyal ve Besi Organize Sanayi gibi altyapı yatırımları tamamlayarak, Eskişehir’in cazibe merkezi Beylikova oldu. ‘’ dedi.
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş ile ilçemize yapılacak ortak yatırımlar ve projeler hakkında görüşlerde bulundular.
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Fatih Düş’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.