Eskişehir Valimiz Erol Ayyıldız, Eskişehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Emine Nur Günay hanımefendi ile birlikte Beylikova’mıza yapılan yatırımları incelediler.

Eskişehir Valimiz Erol Ayyıldız, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Kaymakamımız Abdüllatif Yılmaz ve Belediye Başkanımız Özkan Alp ile birlikte Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, BOSB’de yapılan Biyogaz Enerji ve Gübre Tesisinin çalışmalarını yerinde görerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha Sonra Valimiz Erol Ayyıldız, Kaymakam Abdüllatif Yılmaz’a, Belediye Başkanımız Özkan Alp’a makamlarında ziyaret etti.
Valimiz Erol Ayyıldız, Kaymakamımız Abdüllatif Yılmaz Belediye Başkanı Özkan Alp ile birlikte Beylikovalı öğrencilere tablet dağıttı.
Valimiz Erol Ayyıldız, belediyemizin ilçede yaptığı çalışmalar, yatırımlar ve devam eden Kapalı Pazar, Gençlik Merkezi ve 500 kişilik seyirci kapasiteli sentetik çim saha çalışmalarını yerinde görerek Belediye Başkanımız Özkan Alp’ten bilgi aldı.