BEYLİKOVAYA MODERN SENTETİK ÇİM SAHA VE SOYUNMA ODALARI YAPIM İŞLERİ BAŞLADI.

Belediye Başkanımız Özkan Alp, 76x113m ebadındaki sentetik çim saha yapımı, 2’li soyunma odaları sentetik saha çevre koruma teli işi ve 500 kişilik tribün yapım işlerini yerinde inceledi.
Başkanımız Özkan Alp, Çok yakında eski sahanın yerine sentetik çim kaplanması, modern soyunma odaları ve 500 kişilik tribün yapılarak tüm resmi futbol müsabakalarımız kendi stadımızda yapabileceğiz.
Hiç kuşkusuz, bu da ilçemizin sportif alandaki başarılarını daha da arttıracaktır. Beylikova Belediye Sporumuz artık kendi evinde maçlarını oynayabilecek. Sporseverler takımlarının maçlarını izleyebilecek. Bu ilçemiz sporu için de bir dönüm noktası ve sosyal açıdan çok önemli.
İlçemizi güzelleştiren ve geleceğe taşıyan hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek,
İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun. dedi